12 Ocak 2011 Çarşamba

ACIL YARDIM BITTE,BITTE

Acil durum kizlar,cuma günü kadinlar arasi davetim var.Ögleden sonra aksama yakin olacak yani yemek degil.Ama ne yapacagimi bilmiyorum.Hem tatli hem tuzlu ne önerirsiniz?Simdiye kadar yaptiklarimdan degisik bir sey olmasini istiyorum.Tarifleri sizin bloklarda vardir.Ama tarif olmasa da  öneri de olur.Ben girer bakarim ve misafirlerime sunarim.Simdiden tesekkür ediyor,hepinize simdilik ancak sevgiler,selamlar ve bu gülü gönderebiliyorum.
Hepinize neseli,saglikli,günler diliyorum....

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Canim hayirli aksamlöar .Benimde yarin misafirim var Esmeli arkadaslarim.Mutfakdan yeni ciktim.Islak kek ve güzel tarifi olan bir revani yaptim cayin yanina .Sana kolay gelsin öptüm.

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Önce vereceğiniz davette kolaylıklar diliyorum.Tatlı olarak soslu pastayı öneriyorum.(bloğum da var)yapımı çok kolay lezzeti yerinde bir pasta.
Ayrıca ödülümü sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Unknown dedi ki...

arkadaşım bloğumda bulunan "misafir sofralarım" bölümüne bir göz atarsan belki fikir edinmene yardımcı olur diye düşünüyorum
yine de aklıma gelen birşey olursa yazarım öğlenden sonra şimdi yatıcam hayırlı geceler
sevgiler

mandalincikmazi dedi ki...

Kanepeler hazırlayabilirsin...:)

kalpkurabiye dedi ki...

peynirli börek yapabilirsin mesela canım, yakışır yani..
bir cheesecake olabilir..
pudingli kurabiyeler hafifi ve lezzetli olur..
aperatif olarak da truuf veya tuzlu peynirli patatesli toplar yapabilirsin ilk aklıma bunlar geldi..:)
kolaylıklar diliyorum..

Gülcan dedi ki...

bende duyunca çok şaşrmıştım.umarım beğenmişinizdir fincan keki.görümcelerimin kızları bende 1 haftadır bakamıyorum işe git eve gel yemek gezmek.... sevgiler.