19 Ekim 2010 Salı

MERCIMEKLI KISIR

Tarifleri birbirine karistirip degisik tatlar ortaya cikarmayi seviyorum.Mercimekli kisir da en saglikli ve leziz olanlarindan.
Kisirlik veya köftelik bulguru kaynamis suda bekletiyoruz.Üzerine  biber ve domates salcasi,cicek yag,bolca maydanoz,karabiber,kimyon,tuz,incecik dogranmis domates ve salatalik,ince dogranmis taze sogan döküp karistiriyoruz.Haslanmis mecmimekleri de ilave edip iyice harmanliyoruz.Bu kadar basit ve lezzetli...Afiyet olsun

2 yorum:

Nesli dedi ki...

kısıra bayılırım ama böylesini ne yedim, ne de denedim ellerine sağlık arkadaşım bu güzel fikir için teşekkürler...

seni nasıl izleyebilirim ekleyemedim

tatlituzlu dedi ki...

valla o konulari hic bilmiyorum.Aranizda ögrenip gidecegim iste canim benim.Ama ben izlemeye yasak mi koydum bakiyim bi bazen hersey birbirine karisiyor.daha bismillah baslamadan bir yerlerden reklam yapistirmislar.cikaramiyorum.blog dünyasi sanal ortamda gercek hayatlar.Hem paylasim,kültürler kaynasmasi,insanlarin kaynasmasi ve seviyeli internet ortaminda arkadaslik ve dostluk olgularinin gelismesi.Hem de calistiriyor insani neler üretebilirim,neler yapabilirim.Yani bu blog isi iyi oldu.Artik beni de araniza alacaksiniz.Ben de sizinkiler kadar iyi seyler yok ama azimliyim ögrenecegim.