Sayfalar
(Taşı…)
Ana Sayfa
ALMANCA DERSLERI
BUNLARI BILIYORMUYDUNUZ
WIESBADEN VE MAINZ'DAKI TÜRK DOKTORLARI
▼
6 Şubat 2011 Pazar
SARMISAKLI PATATES
Patatesler haslanir,soyulur bir kaba alinir.Üzerine biraz süt ve tuz eklenir.Ezilerek kati bir püre haline geitirilir.Avuc icinde yuvarlanarak kücük misketler yapilir.Üzerine bolca sarmisakli yogurt ve kavrulmus salca dökülerek servis yapilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
ziyaretiniz beni cok mutlu etti ama yorumunuzu okumak icin sabirsizlaniyorum
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
ziyaretiniz beni cok mutlu etti ama yorumunuzu okumak icin sabirsizlaniyorum