Ananaslari derin bir tabagin icine siralayip üzerlerine beyaz pasta jölesi dökelim.Icine de sogudugunda kesilebilecek bir irmik tatlisi hazirliyalim.Onuda üstlerine ilave edelim.
Ananaslarin ortasina bögürtlen koymak sonradan aklima geldi.yani neredeyse jöle donmustu.O yüzden sekli tam olmadi.Sevgiyle saglikla kalin....
Çok şirin pasta görünümünde şık bir tatlı olmuş
YanıtlaSilEllerine sağlık
sevgiyle kal
Ananası reçetelerimde nadir kullanıyorum ablacığım.Çünkü sevdiceğim ve civcivime ekşi geliyor çoğunu ben yiyorum:)
YanıtlaSilİrmikle harika bir uyum yakalamışlar.Afiyet olsun sizlere..
çok güzel görünüyor bayıldım .elinize sağlık.
YanıtlaSilananas tropikal meyveler içinde en sevdiğim meyvedir.irmik helvasıyla güzel bir uyum yakalar gibi geliyor. ellerinize sağlık sevgiler..
YanıtlaSil