Sayfalar

30 Aralık 2010 Perşembe

IRMIK TATLISI


Ananaslari derin bir tabagin icine siralayip üzerlerine beyaz pasta jölesi dökelim.Icine de sogudugunda kesilebilecek bir irmik tatlisi hazirliyalim.Onuda üstlerine ilave edelim.
Ananaslarin ortasina bögürtlen koymak sonradan aklima geldi.yani neredeyse jöle donmustu.O yüzden sekli tam olmadi.Sevgiyle saglikla kalin....

4 yorum:

  1. Çok şirin pasta görünümünde şık bir tatlı olmuş
    Ellerine sağlık

    sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  2. Ananası reçetelerimde nadir kullanıyorum ablacığım.Çünkü sevdiceğim ve civcivime ekşi geliyor çoğunu ben yiyorum:)
    İrmikle harika bir uyum yakalamışlar.Afiyet olsun sizlere..

    YanıtlaSil
  3. çok güzel görünüyor bayıldım .elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. ananas tropikal meyveler içinde en sevdiğim meyvedir.irmik helvasıyla güzel bir uyum yakalar gibi geliyor. ellerinize sağlık sevgiler..

    YanıtlaSil

ziyaretiniz beni cok mutlu etti ama yorumunuzu okumak icin sabirsizlaniyorum