7 Aralık 2010 Salı

BU DA BENIM FAVA

Favayi ilk defa denedim.Baklagilleri  seven biri olarak tabiiki de bunu da cok begendim.Ama bazi sitelerde gördümki benim favacigim onlarin yaninda ilkel kalmis.Neyse benim icin pratik olmasi cok önemli.
Konserve baklayi siviyagda kavurdugum soganlarin icine ekleyip kavurmaya devam ettim. Tuz,karabiber,maydanoz ve dereotunu da ilave ederek.Güzelce blendirdan geciriyoruz ve üzerine "yasasin sarmisak"sarmisak delisi biri olarak tabiiki de sarmisakli yogurt.Güzel tadi var günlerimizde de yapabilirim.Sevgiler herkese.....

5 yorum:

gülcan dedi ki...

Hayirli aksamlar canim degisik bir tarif .Hic denemedim ilk firsatta deneyecegim .Sizlere afiyetler olsun öptüm.

gülcan dedi ki...

Canim hayirli aksamlar .Degisik bir tarif hic denemedim daha önce ilk firsatta deneyecegim hayirli aksamlar öptüm.

Avrupa'da yasam dedi ki...

Ben de seni ve aileni kocaman öpüyorum.senin daha güzel fikirlerle süsleyecegine eminim canim.Yorumun icin cok tesekkür ediyorum..hayirli aksamlar

Beyaz Hanımeli dedi ki...

Çok severim favayı. Ama soğanlı hiç denemedim. Denemek lazım. Eminim çok güzel olur öylesi de. Ellerinize sağlık. Afiyet bal şeker olsun. Sevgiler.

Tümay Öztürk dedi ki...

Bence en basit hali ile bile çok lezzetli bir ikram:) Ellerine sağlık...