- Malzemele
- 1 yumurta,,sarisi üzerine,beyazi hamuruna
- 1 su bardagi siviyag
- 1 su bardagi ilik su
- 1 adet yas maya
- aldigi kadar un
- Ic malzemeler
- 1 adet sogan
- 200 gr kadar peynir,hangi peynir olursa olsun farketmez.Kasar da cok güzel oluyor
- yarim cay bardagi siviyag
- susam ve cörekotu
- Yapilisi
- Malzemeler karistirilir,aldigi kadar yumusacik bir hamur elde edilir.
- Hamurdan parcalar koparilip ic malzeme koyulur.
- 1 saat dinlendirilir ve 200 derece firinda üzerleri kizarincaya kadar pisirilir
- soganlar pismez,agzimizda gicirdar demeyin,nefis oluyor.Almanya'da sokaklardaki simitci diyeyim artik kücük firinlarda satiliyor.Ama onlarin hepsi kasar peyniri ve soganli oluyor.Biz istedigimiz peyniri kullanabiliriz.Hoscakalin,sevgiyle kalin....
Sayfalar
▼
Merhaba soğanlı hiç denememiştim mutlaka deneyicem elinize sağlık.
YanıtlaSilSoğanlı lezzetleri severim. Mutlaka deneyeceğim. Ellerinize sağlık..
YanıtlaSilNefis görünüyorlar gerçekten dediğiniz gibi kaşarda eminim çok yakışır ellerinize sağlık
YanıtlaSilYapsam eşim asla yemez ama ben soğana bayılırım:)
YanıtlaSilTahmin edebiliyorum ne derece lezzetli olduğunu ellerine sağlık canım
ellerine sağlık sevgili arkadaşım.
YanıtlaSillezzetli ve nefis görünüyor.
sevgiler bırakıyorum güzel yüreğine.
muhabbetlerimle.
benim nazik ve iyi yürekli dostlarim yorumlariniza hayran kaldim.hepinize tesekkürler.sizi seviyorummmm....
YanıtlaSilOff mis gibi kokuyordur mis! :)
YanıtlaSilÇok güzel görünüyorlar..